• Pon - Pet 9.00h - 21.00h | Sub 9.00h - 19.00h | Nedelja: Zatvoreno
  • Jovana Dučića 23a 78000 Banja Luka

EUROEXPRESS CARS

EUROEXPRESS CARS

EuroExpress brza pošta u skladu sa svojom filozofijom poslovanja nastoji da kontiunirano širi lepezu svojih usluga, a sve u cilju zadovoljenja potreba naših cijenjenih klijenata. Ponovo smo otišli korak dalje i u godini jubileja decenije uspješnog poslovanja odlučili da ponudimo potpuno novu uslugu.

Firma „EuroExpress Cars“ nova je članica uspješne EuroExpress porodice, osnovana 2018. godine, sa ciljem da korisnicima pruži pouzdanu, kvalitetnu i povoljnu uslugu iznajmljivanja vozila. Dugogodišnje iskustvo, znanje i profesionalnost u oblasti transporta pošiljki,primjenili smo i u okviru „EuroExpress Cars-a“, a svi naši klijenti mogu da očekuju vrhunski kvalitet uslugeono po čemu smo već dobro poznati u BiH, ali i u regiji.

TOP SERVISI

Klijentima su na raspolaganju potpuno nova, kasko osigurana vozila, koja će se pobrinuti da bezbjedno i brzo stignu na željenu destnaciju. Ono što je posebnost „EuroExpress Cars-a“ je da će se vozila moći preuzeti i ostaviti u svakom distributivnom centru u gradovima u kojima EuroExpress posluje.

Kompanija EuroExpress tako nastavlja sa unapređenjem svih segmenata poslovanja, a već bogata paleta kurirskih usluga u domaćem i međunarodnom transportu i carinskog posredovanja, upotpunjena je uslugom iznajmljivanja vozila.

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!